Treatments

Skin Care Amy gebruikt de productlijn van Anesi Lab. 
Een goede huidverzorging, puur en effectief. De huidverzorgingslijn van Anesi Lab is compleet, overzichtelijk en heeft verschillende treatments voor elke leeftijd en huidtype.

Anesi-500ml.jpg

Mini Treatments (30min)

REINIGING, HUIDANALYSE, PEELING, MASKER EN DAGCRÈME.

€33,50

Midi Treatment (60min)

REINIGING, HUIDANALYSE, DIEPTEREINIGING MET STOOM EN SPECIALE PEELING,  ONZUIVERHEDEN VERWIJDEREN, EPILEREN WENKBRAUWEN,

MASKER EN DAG- OF NACHTCRÈME.

€48,50

Maxi Treatment (90min)

REINIGING, HUIDANALYSE, DIEPTEREINIGING MET STOOM EN SPECIALE PEELING,  ONZUIVERHEDEN VERWIJDEREN, EPILEREN WENKBRAUWEN, GEZICHTS-, HALS- EN DECOLLETÉMASSAGE, MASKER, OOK DE HALS EN DECOLLETÉ WORDEN VOORZIEN VAN EEN MASKER, OOGCRÈME EN DAG- OF NACHTCRÈME.

€58,50

Acne Treatment (60min)

REINIGING, HUIDANALYSE,KRUIDENPEELING, ONZUIVERHEDEN VERWIJDEREN, MASKER, SERUM EN CRÈME.

€64,50

Vitamine Glow Treatment (60min)

EEN HUIDVERBETERENDE GEZICHTSBEHANDELING. JE HUID KRIJGT EEN EXTRA BOOST DOOR KRACHTIGE ANTIOXIDANTEN. VOOR ALLE HUIDTYPES OM EEN GEZONDE HUID TE HERSTELLEN. REINIGING, PEELING, DUO MIX BOOSTER, ONZUIVERHEDEN WEGHALEN, EPILEREN WENKBRAUWEN, MASKER, OOGCRÈME EN EEN 3C VITAMINE DAGCRÈME.

€64,50

Anti-Aging Treatment (60min)

EEN ANTI-AGING BEHANDELING MET ONMIDDELIJK VERBETERING VAN DE HUIDSTRUCTUUR. HET VERMINDEREN VAN RIMPELS EN HET MINIMALISEREN VAN DE PORIËN. REINIGING, PEELING, ONZUIVERHEDEN WEGHALEN, EPILEREN WENKBRAUWEN, AMPUL GECOMBINEERD MET MASKER, OOGCRÈME EN DAGCRÈME.

€64,50

logo3-1-01.png