top of page

Treatments

Skin Care Amy gebruikt in de schoonheidssalon de productlijn van Anesi Lab. 
Een goede huidverzorging, puur en effectief. De huidverzorgingslijn van Anesi Lab is compleet, overzichtelijk en heeft verschillende treatments voor elke leeftijd en huidtype.

Anesi-500ml.jpg

Bio-Peeling Treatment (60min)

Een huid verbeterende gezichtsbehandeling en is effectief bij; vochtarme huid, grove poriën, fijne lijntjes en rimpels, vette of glimmende huid. De huid wordt diep gezuiverd, de cellen worden opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnenuit versterkt. De peeling werkt zelfs tot 10 dagen na behandeling intensief door met een zichtbaar resultaat.
Reiniging, bio-peeling, onzuiverheden weghalen, epileren wenkbrauwen, masker, oogcreme en bijpassende dagcreme.

€72,50

Acne Treatment (60min)

REINIGING, HUIDANALYSE,KRUIDENPEELING, ONZUIVERHEDEN VERWIJDEREN, MASKER, SERUM EN CRÈME.

€72,50

Vitamine Glow Treatment (60min)

EEN HUIDVERBETERENDE GEZICHTSBEHANDELING. JE HUID KRIJGT EEN EXTRA BOOST DOOR KRACHTIGE ANTIOXIDANTEN. VOOR ALLE HUIDTYPES OM EEN GEZONDE HUID TE HERSTELLEN. REINIGING, PEELING, DUO MIX BOOSTER, ONZUIVERHEDEN WEGHALEN, EPILEREN WENKBRAUWEN, MASKER, OOGCRÈME EN EEN 3C VITAMINE DAGCRÈME.

€72,50

Anti-Aging Treatment (60min)

EEN ANTI-AGING BEHANDELING MET ONMIDDELIJK VERBETERING VAN DE HUIDSTRUCTUUR. HET VERMINDEREN VAN RIMPELS EN HET MINIMALISEREN VAN DE PORIËN. REINIGING, PEELING, ONZUIVERHEDEN WEGHALEN, EPILEREN WENKBRAUWEN, AMPUL GECOMBINEERD MET MASKER, OOGCRÈME EN DAGCRÈME.

€72,50

Basic Treatment (60min)

REINIGING, HUIDANALYSE, DIEPTEREINIGING MET STOOM EN SPECIALE PEELING,  ONZUIVERHEDEN VERWIJDEREN, EPILEREN WENKBRAUWEN,

MASKER EN DAG- OF NACHTCRÈME.

€57,50

Complete Treatment (90min)

REINIGING, HUIDANALYSE, DIEPTEREINIGING MET STOOM EN SPECIALE PEELING,  ONZUIVERHEDEN VERWIJDEREN, EPILEREN WENKBRAUWEN, GEZICHTS-, HALS- EN DECOLLETÉMASSAGE, MASKER, OOK DE HALS EN DECOLLETÉ WORDEN VOORZIEN VAN EEN MASKER, OOGCRÈME EN DAG- OF NACHTCRÈME.

€67,50

logo3-1-01.png
bottom of page